Main menu

tekstproducties | eindredactie | webbeheer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tarieven en Werkwijze

Geïnteresseerd? Stuur gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je verzoek en vragen. Desgewenst schrijf of redigeer ik eerst kosteloos een stukje tekst. Zo krijg je een indruk van mijn werk. Als dat bevalt, gaan we zakelijk verder.

 

Een projectprijs, uur- of woordtarief?
Dat is allemaal bespreekbaar.  Een en ander hangt af van de moeilijkheidsgraad van de tekst en de hoeveelheid. Na het eerdere contact maak ik een vrijblijvende offerte.

Indicatie:

  • Tekstschrijven, tekstredactie, webredactie: 50 euro per uur
  • Boekenredactie: 0,02 cent per woord
  • Vertalingen: 0,08 cent per woord 

 

Meer informatie? Een gratis proeftekst?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

 

Ervaringen van eerdere opdrachtgevers 

"Geweldige tekstschrijver: levert snel foutloze teksten!" (Ilse Koudijs, De Schepper Campagnes)

--- 

“Liane is taalkundig erg goed, goed in vertalen, levert goede kwaliteit, en is prettig in de communicatie.” (Laura Pepitone, Textcase)

 ---

"Liane heeft als content manager voor ons bedrijf gewerkt. Ik heb haar leren kennen als een loyale, aardige en gedreven collega. Vooral haar kwaliteiten als redacteur en tekstschrijver kan ik aanbevelen. Makkelijk leesbare teksten en blogs in begrijpelijke heldere taal, dat is Liane. Daarnaast heeft Liane met succes ons op de social media kaart gezet en onze websites van heldere en duidelijke content voorzien" (Frans van den Berge, Product for Product)

 ---

"Ik heb Liane ervaren als een serieus gedreven bedrijfsjournalist. Liane staat er op de momenten dat het gebeurt. Van die momenten maakt ze heldere nieuwsitems in tekst en beeld. Zo heeft ze de voormalige Nuon-warmtekrachtcentrale, en de bouw van de nieuwe archiefopslag en de papierhal mooi in beeld gebracht." (Peter de Graaf, De Graaf Groep)

--- 

“Liane is een waardevolle webredacteur. Ze heeft een neus voor nieuws, trekt er zelfstandig op uit, en is sterk in research, taal, beeldbewerking en webtechnieken.”(Tineke Strikkers, Vrienden van de Sloterplas)